Zo werkt het!

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Zo werkt het!

Wij werken digitaal en nemen jou al het werk uit handen. Alles komt bij elkaar in de portal waar je als ondernemer 24/7 toegang toe hebt.

  • Alles online beschikbaar: via de portal upload je de digitale in- en verkoopfacturen en alle andere documenten die van belang zijn. Wij leggen een koppeling aan met de bankrekening en verzorgen de gehele administratie.
  • Digitaal factureren: via onze app factureer je snel en eenvoudig professionele digitale facturen (PDF/UBL). De facturen worden direct in je administratie verwerkt.
  • Wij verzorgen de btw-aangiftes, jaarrekening, aangifte inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Wij stellen alles ook weer beschikbaar in de portal, ter goedkeuring.
  • Minimaal eenmaal per jaar hebben wij een online afspraak om de jaarrekening te bespreken.
  • Je hebt als ondernemer altijd online inzicht in de financiële situatie en dus in control.

Heb je vragen of opmerkingen, stuur dan een berichtje of bel even met één van onze medewerkers. Je kunt ons ook altijd bereiken via het klantenportaal of Twitter/Facebook.

Wil je starten als ondernemer? Maar je hebt geen idee hoe je moet beginnen? Laat een berichtje achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug om je van advies te voorzien en eventueel te begeleiden.

Je hebt zelf al ervaring met boekhouden en wilt dit graag zelf doen, maar wel gebruik maken van onze overige diensten? Geen probleem, neem even contact op en we regelen dat!