Over HTB

Bedankt voor het doorgeven van uw telefoonnummer.
U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Wie zijn wij?

HTB online administraties loopt voorop door efficiënt de nieuwste technieken en ontwikkelingen toe te passen. Wij bieden jou daarmee de tools die je nodig hebt. Daarnaast onderscheiden wij ons door extra service en persoonlijk contact te bieden. Zo staan we bijvoorbeeld 24/7 voor je klaar!

Wij gaan echter nog verder. Wij verzorgen de financiële administratie, btw-aangiften, tussentijdse rapportages, aangiften inkomstenbelasting, aangifte vennootschapsbelasting en loonadministraties. We hebben ook fiscale deskundigheid in huis.

Dat doen we op een persoonlijke manier, met een hecht team van echte mensen. Wilt u eerst even vooraf bespreken hoe een en ander werkt? Geen probleem, bel gerust even op 06-47140878 of stuur een mailtje naar hans@htb-online.nl.

Wij begroeten je graag als klant, of je nu startende ondernemer, zzp’er of een internationaal opererende onderneming bent.

Spreken wij elkaar binnenkort?

Hans van den Hoogenhoff


Social Media

Uiteraard zijn wij ook aanwezig op social media: Twitter, Facebook, LinkedIn.


Samenwerking SABbest accountants en adviseurs

HTB online administraties werkt nauw samen met SABbest accountants en adviseurs. Door de korte lijntjes hebben wij, indien nodig, advies op het gebied van accountancy, fiscale zaken en financiering (o.a. crowd funding) binnen handbereik.

Ook als je als ondernemer doorgroeit en behoefte krijgt aan meer control, kunnen we eenvoudig overschakelen naar SABbest accountants en adviseurs.

Wil je op de hoogte blijven van alle fiscale nieuwtjes? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van SABbest accountants en adviseurs of volg ons via social media.